anothergoatlife.blogg.se

26 år och fortfarande vilse i världen. Hur vet man att man vill vara där man är, och göra det man gör, när det finns så många platser man aldrig har besökt - och så många saker man aldrig provat på?

KLAR!

Publicerad 2014-10-24 14:34:51 i Allmänt,

Äntligen KLAR, har mitt certificate, yiipiii!!
 
Har dessutom just avslutat en intervju angående ett jobb i Hong Kong, det känns positivt - sa att dom skulle skicka papper angående visumansökan redan nästa vecka! Är ändå lite oklart om det kommer att gå igenom eftersom ett av kraven för att man ska få visum som engelska lärare i hongkong är att man är från ett engelskt talande land... fast enligt han som hade hand om intervjun så kan det gå ändå ibland, allt som behövs är llite tur och att just din visum handlägare är på bra humör den dagen. Så, jag hoppas hoppas hoppas!
 
Hong Kong är en grym stad, skulle verkligen inte ha någonting emot att bo där ett tag. Dessutom så var längden på arbetskontraktet perfekt, från slutet av november till mitten av juli. Skönt att inte behöva lova bort sig själv för ett helt år. När det bara är några måndaer så gör det ine så mycket om jobbet inte är helt perfekt, tiden går fort och sen är det över.
 
HOOOOOPPPAAASSSS!!! :D
 
Imorgon börjar nya äventyr! Min backpack och jag ska ut och resa =)
 
 
SÅ nöjd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela